Valtuustoaloite Kulttuuritehdas Korjaamon avustuksista

Helsingin kaupunki tukee Kulttuuritehdas Korjaamoa tänä vuonna toiminta-avustuksilla yhteensä 113 000 eurolla, vuokratukena 6 880 eurolla kuukaudessa, maksuttomilla valo- ja äänilaitteilla ja katsomolla sekä välillisesti muillakin tavoin.Korjaamon yksi halli toimii toimistohotellina, erään yrittäjän lehtien toimitustiloina sekä ravintolatilana. Kulttuuritehdas Korjaamolla on enemmän henkilökuntaa kuin yleensä Kulttuuriasiainkeskuksen taloilla. Yritys vuokraa osaa Korjaamon tiloista edelleen. Kaupunki ei saa tiloissa järjestetyistä tapahtumista tuloja. Tällaiseen kaupallisen toiminnan tukemiseen, etenkin kun se on jatkuvaa, liittyy monia ongelmia kaupungin roolia ajatellen.

On esitetty arvioita, joiden mukaan kaupungin omana toimintana Korjaamolla voitaisiin tuottaa itse tai vuokrata tilat vuodessa noin 250 tilaisuudelle noin 200 000 eurolla vuodessa. Kun toiminta tapahtuisi kaupungin omana tuotantona tai itse suoraan tiloja vuokraten, kaupunki saisi tapahtumista lippu- ja vuokratuloja selvästi tätä enemmän (esimerkiksi 2 000 e vuokra x 100 iltaa ja lipputulot 20 e x 200 kävijää x 150 iltaa = 600 000 e).

Me allekirjoittaneet esitämme, että kaupunginhallitus selvittää, mitä toiminnan järjestäminen Korjaamon tiloissa kaupungin omana, esimerkiksi Kulttuuriasiankeskuksen järjestämänä maksaisi, ja paljonko kaupungille kertyisi omana tuotantona järjestetyllä toiminnalle tuloja.

Helsingissä 20.1.2010
Yrjö Hakanen

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »