Helsingforslistorna för kommunalvalet


De partier som i åratal har lett Helsingforsa säger ett inför valen medan de gör något annat. Det behövs ordhålliga representanter i stadsfullmäktige som försvarar den offentliga servicen och ger helsingforsborna möjligheter att själva påverka i olika frågor.

Staden med sina affärsverk gör årligen en vinst på över 280 miljoner euro, men helsingforsarnas servicenivå sänks. Många vill ha en annorlunda utveckling men deras röst hörs inte i de stora partierna.

Dehär hemsidorna informerar om ett nytt alternativ inför kommunalvalen, Helsingforslistorna som förenar människor och grupperingar över partigränserna. Den lilla makrtutövande klicken utmanas tillsammans av den partiobundna och Finlands kommunistiska partis lista

Ett hurudant Helsingfors vill Du ha?

Centrala teman för Helsingforslistorna är en ny stadskultur med bl.a. försvaret av närservice, ett stoppande av privatiseringen och klimatinsatser som innebär satsningar på kollektivtrafik och förnybar energi. De höga boendekostnaderna och eftersläpningen av de kommunalt anställdas löneutveckling måste åtgärdas.

Vi hoppas på förslag och kommentarer på vårt Helsingfors-program.

Kom med och gör helsingforsarnas röst hörd i stadsfullmäktige!

www.skphelsinki.fi

www.vapaatjaradikaalitdemokraatit.net

www.yrjohakanen.fi

FKP Helsingforss: , tel 09 – 77438140

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »