Ihmiset

Tästä löydät SKP:n ja Helsinki-listojen valtuustoryhmän luottamushenkilöiden esittelyt ja yhteystiedot. Katso myös www.facebook.com/helsinkilistat

Yrjö Hakanen
Kaupunginvaltuutettu
Mukana mm. Pro kuntapalvelut –verkostossa, Vapaus valita toisin –yhdistyksen hallituksessa ja Maunulan demokratiahankkeessa. Asuu Maunula-Pirkkolan alueella.

Seppo Lampela
Varavaltuutettu, liikuntalautakunnan jäsen
Rap-artisti, vapaa kirjoittaja. ”Toimin liikuntalautakunnassa hyvässä yhteistyössä eri puolueiden kanssa, provosoin keskustelua ja horjutan konsensusta. Sitoutumaton.”

Heikki Takkinen
Varavaltuutettu, työväenopiston johtokunnan jäsen, UMO-säätiön hallituksen jäsen
Vapaa radikaali Käpylästä. ”Elämä on roudausta; tavaroiden, ihmisten, ajatusten ja ideoiden kuljettamista paikasta toiseen uskoen ja toivoen niiden jalostuvan matkan varrella.”

Anni Wallenius
Työväenopiston johtokunnan varajäsen”Hei! Olen 26-vuotias erityiskoulunkäyntiavustaja sekä 6-vuotiaan pojan äiti Käpylästä. Kunnallispolitiikassa tärkeinä asioina pidän mm. peruspalveluiden säilymistä lähipalveluina.”

Tiina Sandberg
Liikuntalautakunnan varajäsen
”Lapsilla ja nuorilla on oltava mahdollisuus harrastaa perheen varallisuuteen katsomatta. Liikunta on kaikkien oikeus, ei harvojen etuoikeus.”

JP (Juha-Pekka) Väisänen
Kulttuuri- ja kirjastolautakunnan jäsen
”Olen käsitetaitelija ja SKP:n puheenjohtaja. Teen työtä Helsingin kulttuuri- ja kirjastolautakunnassa erityisesti sen puolesta, että kulttuuripalvelut mahdollistaisivat asukaslähtöisen toiminnan, taiteilijoiden toimeentulo paranisi ja vähemmistöillä olisi enemmän mahdollisuuksia omaan kulttuuriin.”

Irene Auer
Kulttuuri- ja kirjastolautakunnan varajäsen
Kontulalainen luokanopettajaopiskelija ja äiti. Lähikirjastojen, kaikille avointen epäkaupallisten tilojen ja matalan kynnyksen kulttuurin puolustaja.

Olli Salin
Työllistämistoimikunnan jäsen
Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Vallilasta. ”Toimin lähipalvelujen turvaamiseksi Pro-kuntapalvelut -verkostossa, Vallilan kirjaston ystävissä ja siirtolapuutarhassa. Nuorisotakuu stadilaisille!”

Emmi Tuomi
Työllistämistoimikunnan varajäsen
36-vuotias psykologi, äiti ja kommunisti. ”Pienten palveluiden puolesta, eli pienet ihmiset ensin ja lähipalvelut kävelyetäisyydelle.”

Kalle Hernberg
Helsingin kesäyliopiston säätiön hallituksen varajäsen
Opettaja ja kansalaisaktivisti, joka on sitä mieltä, että sivistys
kuuluu kaikille varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.

Eero Rasijärvi
HeKan Kontulan, Myllypuron ja Vesalan yhtiöiden hallitukset
Eläkeläinen ja vuokra-asuntoaktiivi Herttoniemestä. Taistellut sitkeästi vuosien ajan asukasdemokratian puolesta virkamiesvaltaa vastaan.

Jussi-Petteri Lappi
Poliisiasiain neuvottelukunta
Postinjakaja, talonmies Pitäjänmäeltä.

Anneli Korhonen
Poliisiasiain neuvottelukunnan varajäsen
”Olen kolmikielinen kosmopoliitti Savosta. Toimin uskoen tasa-arvoon ja rauhaan. Inhoan rasismia, väkivaltaa ja rohmuamista. Säädyllinen elämä kuuluu kaikille ihmisille; aloitetaan Helsingistä!”

Hannele Salava
Keskusvaalilautakunnan varajäsen
Helsingin kaupungin palveluksessa oleva erityislastentarhanopettaja. ”Keskusvaalilautakunnan jäsenenä haluan valvoa demokratian toteutumista.”

Heikki Ketoharju
Valtuustoryhmän sihteeri
”Pääsihteeri, lauluntekijä ja nörtti Helsingin Kulosaaresta. Tiedotan Helsinki-listojen toiminnasta ja bloggaan satunnaisesti kuntapolitiikasta. Toimin myös Kommunistisessa nuorisoliitossa. Helsinkiin pitäisi lopultakin saada kunnollista tietotekniikkaa omana tuotantona.”

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »