SKP:n ja Helsinki-listojen edustajat luottamushenkilöiksi

Helsinki-listat ja SKP:n Helsingin piiri ovat valinneet edustajat kaupungin luottamustehtäviin. Lautakuntiin ja johtokuntiin esitetään useita nuoria ja asukasliikkeiden aktiiveja. SKP ja Helsinki-listat saa valtuustoryhmien neuvottelujen tuloksena paikkoja lähes kaksinkertaisen määrän nykyiseen verrattuna.

Kaupunginvaltuusto päättää valinnoista 14.tammikuuta.

SKP ja Helsinki-listat esittää liikuntalautakuntaan rap-artisti ja kirjailija Seppo Lampelan (varalle opiskelija Annamili Tölkkö). Ympäristölautakuntaan esitetään opiskelija Lauri Alhojärvi (varalle asukasaktiivi ja toimittaja Marjaliisa Siira). Työväenopiston johtokuntaan esitetään käpyläläinen asukasaktiivi ja tuottaja Heikki Takkinen (varalle pätkätyöläinen Irene Auer). Helsingin Sataman johtokuntaan esitetään sosiaalipäivystyksen päällikkö Olli Salin (varalle erityislastentarhanopettaja Hannele Salava). UMO-säätiön hallitukseen esitetään rock-artisti Kari Peitsamo.  

Poliisin neuvottelukuntaan esitetään kansalaisaktivisti Ritva Hartzell (varalle lääkäri Esa Tulkki). Rintamamiesasiain neuvottelukuntaan esitetään asiakasneuvoja Leena Tamminen. Tekniikan museon säätiön valtuuskuntaan esitetään käsitetaiteilija Juha-Pekka Väisänen. Keskusvaalilautakunnan varajäseneksi esitetään psykologi Emmi Tuomi. Yhden kiinteistöyhtiön hallitukseen esitetään Asukasliiton järjestösihteeri Tiina Sandberg.  

SKP:n ja Helsinki-listojen valtuustoryhmä on järjestäytynyt. Ryhmän puheenjohtaja on kaupunginvaltuutettu Yrjö Hakanen, varapuheenjohtaja Seppo Lampela ja sihteeri Olli Salin.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »