Seppo Lampelan esikoisromaani ilmestyy 28.10

Steen1:n a.k.a Seppo Lampelan Esikoisromaani ”Hullu Klovni – pieni tarina pahuudesta” julkaistaan marraskuun 10. kuluvaa vuotta. Romaani on fiktiivistä kaunokirjallisuutta Lampelan omalla, tinkimättömällä tyylillä kirjoitettuna. Tyyli on taatusti tuttu kaikille Steen1:n musiikkia kuulleille.

Kirjan teemana on pahuus ja sen määrittely. Kuka päättää pahan ja hyvän määritelmän ja onko kukaan paha tahallaan? Miksi hyvät voittavat elokuvissa ja pitäisikö hyvän edes voittaa? Alla pientä esimakua tuotoksesta.

– – – –

Hullu Klovni
– pieni tarina pahuudesta –

”Varastaminen kaupoista on oikeasti ihan vitun kivaa ja jännittävää puuhaa. Mieluummin lähden ’ruokarundille’, kuin jään kotiin passivoitumaan rankan työpäivän päätteeksi.

Marketista täytyy löytää kuolleet kulmat missä sulloa sisäfilettä takinselkämykseen vartijan eksyttämisen jälkeen. Ja samalla pitää seurata muita asiakkaita. Sitä voisi verrata paintball-sotaan ilman ammuksia tai kaikkia välinemaksuja. Ja parastahan koko hommassa on se, ettei kiksit lopu kaupasta poistumisen jälkeen. Onnistuneen reissun voi sitten kruunata hyvällä pihvillä ja muutamalla huurteisella, ilmaisella oluella.

Mikäli et ole samaa mieltä, voit yrittää ottaa mut kiinni. Tervetuloa peliin, saadaan siitä taas asteen verran jännittävämpää!”

Kirjan julkaisee juuri kustantamon perustanut Monsp Records. Se on Helsinki-listojen sitoutumattoman ehdokkaan, rap-artisti Seppo Lampelan (Steen1) ensimmäinen romaani.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »