Rafael Lehtinen: Eliitti tuhoaa luontoa ja ihmisiä

Alkuräjähdyksestä maailman kehitys sai alkunsa. Lopulta syntyi maapallo ja ihmiskunta.. Opittiin tekemään työtä niin hyvin, että saatiin ylijäämää eli lisätuotetta. Ylijäämää ei jaettukaan kaikille, vaan paikalliset heimopäälliköt kaappasivat sen itselleen. Näin syntyi yksityinen omistus. Näin syntyi eriarvoisuus.

Rafael Lehtinen

Näin syntyi yhteiskunnan jako kahteen: eliittiin ja kansaan. Kansa pakotettiin tuottamaan yhä lisää rikkauksia eliitin hyväksi ja sama meininki se on meillä nykyäänkin vuonna 2008. Mikään ei ole niin tärkeää kuin yksityisten omistajien taloudellinen voitto. Jatkukoon tämä saalistus ja kilpailu niin kauan kuin maapallon kestokyky vain sitä sietää.

Muusta viis. Ei väliä, vaikka luonto, kasvit, eläimet ja ihmiset tuhoutuvat. Näin ajattelevat omistavan luokan jäsenet ja poliittiset päättäjät. Säilyttäkäämme kapitalistinen tuotantotapa ja elämää tuhoava elämäntapa ikuisesti. Käykäämme vaikka sotia tämän tärkeän asian vuoksi, jos muu ei auta. Eläköön vapaa yritteliäisyys ja vapaa markkinatalous!

 

Rafael Lehtinen

Kivikko

www.punaiset.net/rafaellehtinen


Kirjoittaja on 51-vuotias lähihoitaja-opiskelija, jonka mielestä ihmiskunnan tulisi siirtyä epäterveellisestä elämäntavasta terveelliseen elämäntapaan.

Kirjoitus on julkaistu Helsingin Uutisissa 18.5.2008.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »