Luottamuspaikkoja SKP:n ja Helsinki-listojen ryhmälle

Helsingin kaupunginvaltuuston ryhmien välisissä neuvotteluissa sovittu paikkojen jako tuo SKP:n ja Helsinki-listojen ryhmälle useita paikkoja lautakunnissa ja johtokunnissa etenkin kulttuuri- ja sivistystoimen alalla.


Helsingin kaupunginvaltuuston ryhmien välisissä neuvotteluissa sovittu paikkojen jako tuo Suomen kommunistisen puolueen ja Helsinki-listojen ryhmälle useita paikkoja lautakunnissa ja johtokunnissa. Paikkoja on etenkin kulttuuri- ja sivistystoimessa, mutta myös tyllistämisen ja asumisen luottamustehtävissä.

Lautakunnista SKP:n ja Helsinki-listojen ryhmä saa jäsenet kulttuuri- ja kirjastolautakuntaan ja liikuntalautakuntaan. Johtokunnista ryhmä saa edustuksen Työväenopiston johtokuntaan. Neuvottelu- ja toimikuntapaikoista SKP ja Helsinki-listat saa paikan tärkeään työllistämistoimikuntaan ja poliisin neuvottelukuntaan. Säätiöistä ryhmälle tulee edustus Helsingin seudun kesäyliopiston säätiön hallitukseen ja UMO-säätiön hallitukseen. Ryhmän edustaja valitaan myös Hekan kolmen alueellisen vuokra-yhtiön (Myllypuro, Kontula ja Vesala) hallitukseen. Lisäksi se saa varajäsenen keskusvaalilautakuntaan.

Valtuustoryhmien välisissä neuvotteluissa sovittiin myös siitä, että valtuustokauden aikana kaupunginhallituksessa ja konsernijaostossa mahdollisesti valittavaksi tulevat muut luottamuspaikat jaetaan valtuuston paikkajaon mukaisessa suhteessa.

SKP:n ja Helsinki-listojen henkilöistä lautakuntiin ja muihin luottamustehtäviin on tarkoitus päättää SKP:n piirin ja Helsinki-listojen yhteisessä kokouksessa 17.joulukuuta.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »