Koskelan liikuntatiloja koskevasta kuntalaisaloitteesta

Koskelan, Käpylän ja lähialueiden uimala- ja liikuntatiloja koskevassa asiassa on valtuustoon vedottu moneen kertaan sen jälkeen kun tuli tieto erityisesti alueen vanhuksia, vammaisia ja lapsia palvelevan Käpylinnan uimalan lopettamisesta. Uinti- ja liikuntatilojen rakentamista Koskelan sairaala-alueelle tulevaan monipuoliseen palvelukeskukseen esittänyt eläkeläisten lähetystä sai vaalien alla lähes kaikkien valtuustoryhmien edustajilta tukea.

Tähän kuntalaisaloitteeseen esitetty vastaus kuntalaisaloitteeseen toistaa uimalan osalta kuitenkin vanhoja väitteitä Jätkäsaaren Bunkkerin uimalasta Käpylinnan ja Koskelan tilojen korvaajana. Bunkkerin tilat eivät sijaintinsa ja eräiden muiden ominaisuuksiensa takia sovellu kaikille niille erityisryhmille, joita Käpylinnan uimala on palvellut. Koskelan ja Käpylän alueen asukkaille Jätkäsaaren Bunkkeri ei ole myöskään lähiliikuntapaikka.

Huomiota herättää, että kuntalaisaloitteeseen annettua vastausta ei ole käsitelty liikuntalautakunnassa, joka on ollut kiinnostunut löytämään vaihtoehtoja Käpylinnan lopettamiselle. Myöskään sote-lautakuntaa, vanhusneuvostoa tai vammaisneuvostoa ei ole kuultu asiassa.

Ehdotan, että valtuusto hyväksyy seuraavan ponnen: Valtuusto edellyttää, että Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen ja sairaala-alueen suunnittelussa selvitetään vielä mahdollisuudet vesiliikunnan tarvitsemien tilojen toteuttamiseen.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

[fts_facebook id=helsinkilistat posts=5 posts_displayed=page_only height=450px type=page]
© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »