Koirasaarentien kaava syytä palauttaa

Tämä kaavaesitys on jatkoa Kruunuvuorenrannan ja Laajasalon tilkkutäkkikaavoitukselle, joka ei ole hyvän kaavoituskäytännön mukaista. Tämän esityksen tekee erityisen kyseenalaiseksi se, että kaava perustuu aivan olennaisesti Kruunuvuoren sillan liikenneyhteyksiin. Valtuusto ei ole kuitenkaan päättänyt rakentaa siltaa ja tälle todennäköisesti pitkälle yli 200 miljoonan euron siltahankkeelle on esitetty vaihtoehtoja. Viimeksi Helsingin Sataman johtokunta esitti selvitettäväksi myös vesiliikennevaihtoehtoa.

Kaavaehdotus on saanut osakseen poikkeuksellisen paljon kovaa kritiikkiä. laajasalo-Degerö Seura, Helsingin Luonnonsuojeluyhdistys, Laajasalon pienkiinteistöyhdistys, Pro Kruunuvuvuori –liike ja lukuisat asukkaat ovat esittäneet muistutuksia. Tähän liittyy monia kiistanalaisia asioita: yleiskaava-alueen rajauksen muuttaminen, hallinto-oikeuden valitusprosessit, valtakunnallisesti arvokkaimpiin kuuluvien kallioalueiden rikkominen, Kruunuvuorenrannan ylimitoitetut rakentamistavoitteet ja EU:n meludirektiivin sivuuttaminen kyseenalaisin perustein.

Esitän, että valtuusto palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi niin, että selvitetään vaihtoehtoiset suunnitelmat ja myös vaihtoehdot Kruunuvuorensiltahankkeelle.

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat08.04.2017 3:41
Helsingin Sanomat jätti pois SKPn ja Helsinki-listojen ehdokkaan pormestarigallupista, julkisti gallupin tulokset kertomatta yhden ehdokkaan poisjättämisestä, kieltätyi korjaamasta virhettä ja kieltätyi julkaisemasta mitään vastinetta.
http://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/hs-syrjii-skpn-ja-helsinki-listojen-pormestariehdokasta
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.05.04.2017 21:50
Tervetuloa vaalivalvojaisiin! Jännäämme vaalitulosta, ja musiikkia viihdykkeeksemme esittää V-P Hakkarainen.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 17:19
Mercedes Bentso - Tahdon, eli biisi ihmisoikeuksien puolesta. Maria Malmströmin vaalibileet, numero 990. #eimyytävänä
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:25
Papa Zai Maria Malmström - Helsinki-listat vaalibileissä.
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 15:02
Maksimi Voima Maria Alexandran vaalibileissä. #vote990!
Helsinki-listat
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat05.04.2017 14:51
Maria Aleksandra alias Maria Malmström - Helsinki-listat, numerolla 990 kertoo kenen joukkoon kuulut ja ketä kannattaa uskoa. Ne kävelee sun ylitsesi suoraan taivaaseen!
Helsinki-listat
   View on Facebook
© 2022 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »