Etusivu

Seuraa Asukkaiden Helsinki -verkostoa

25.06.2023

Asukkaiden Helsinki -verkosto syntyi jatkamaan toimintaa kuntavaaleihin muodostetun valitsijayhdistysten yhteislistan tavoitteiden puolesta. Se toimii helsinkiläisten hyvinvoinnin ja luonnon puolesta. Verkosto haluaa tuoda asukkaiden äänen kaupungin päätöksentekoon ja avata lisää vaikutusmahdollisuuksia myös vaalien välillä.

Kun...

Lue lisää

Korona ja kamppailu Helsingin viheralueista

01.07.2020

Helsingissä on viime vuosina kiistelty yhä useammin viheralueista ja asukkaiden kuulemisesta kaavoituksessa. Nyt koronaepidemia on tuonut lähimetsien ja muiden viheralueiden merkityksen entistä vahvemmin. Viime vuosina vallalla ollut ”lisää kaupunkia kaupunkiin” -ajattelu, jolla tiiviimpää kaupunkia ja viheralueille rakentamista on perusteltu,...

Lue lisää

Helsinki ulkoistaa terveysasemia bisnekselle

29.06.2020

Helsingin kaupunginvaltuusto päätti ulkoistaa kaksi terveysasemaa yksityisen terveysbisneksen hoidettavaksi. Kokoomuksen ja vihreiden johdolla äänin 55 – 27 päätettiin lopettaa kaupungin terveysasema Kannelmäessä ja perustaa uusi, yksityisen yhtiön pyörittämä asema Viiskulman lähelle eteläiseen Helsinkiin.

Ulkoistaminen lisää kaupungin...

Lue lisää

Lapinlahden puolesta

04.05.2020

Lapinlahden entisen sairaalan rakennuksia ei pidä myydä eikä puistosta kaavoittaa tontteja kansainväliselle kiinteistösijoitusyhtiölle, vetosi yli sata kulttuurin, tieteen, ympäristö- ja kansalaistoiminnan vaikuttajaa vapun alla Helsingin päättäjiin.

– Ehdotus Lapinlahden rakennusten myymisestä ja puistoon kaavoitettavasta hotelli- ja...

Lue lisää

Lisää artikkeleita

1 2 3 5

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö sen, että Helsingin kerää vuosittain satoja miljoonia ylijäämää, vaikka palveluissa on pulaa resursseista?
×

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

© 2024 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »