Ihmiset

Tästä löydät SKP:n ja Helsinki-listojen valtuustoryhmän luottamushenkilöiden esittelyt ja yhteystiedot. Katso myös www.facebook.com/helsinkilistat

Yrjö Hakanen
Kaupunginvaltuutettu
Mukana mm. Pro kuntapalvelut –verkostossa, Vapaus valita toisin –yhdistyksen hallituksessa ja Maunulan demokratiahankkeessa. Asuu Maunula-Pirkkolan alueella.

  • www.yrjohakanen.fi
  • p- 050 341 2320

Seppo Lampela
Varavaltuutettu, liikuntalautakunnan jäsen
Rap-artisti, vapaa kirjoittaja. “Toimin liikuntalautakunnassa hyvässä yhteistyössä eri puolueiden kanssa, provosoin keskustelua ja horjutan konsensusta. Sitoutumaton.”

  • www.monsp.com/steen1

Heikki Takkinen
Varavaltuutettu, työväenopiston johtokunnan jäsen, UMO-säätiön hallituksen jäsen
Vapaa radikaali Käpylästä. ”Elämä on roudausta; tavaroiden, ihmisten, ajatusten ja ideoiden kuljettamista paikasta toiseen uskoen ja toivoen niiden jalostuvan matkan varrella.”

Anni Wallenius
Työväenopiston johtokunnan varajäsen“Hei! Olen 26-vuotias erityiskoulunkäyntiavustaja sekä 6-vuotiaan pojan äiti Käpylästä. Kunnallispolitiikassa tärkeinä asioina pidän mm. peruspalveluiden säilymistä lähipalveluina.”

  • http://anniwallenius.blogit.fi

Tiina Sandberg
Liikuntalautakunnan varajäsen
“Lapsilla ja nuorilla on oltava mahdollisuus harrastaa perheen varallisuuteen katsomatta. Liikunta on kaikkien oikeus, ei harvojen etuoikeus.”

  • http://tiinasandberg.blogspot.fi

JP (Juha-Pekka) Väisänen
Kulttuuri- ja kirjastolautakunnan jäsen
“Olen käsitetaitelija ja SKP:n puheenjohtaja. Teen työtä Helsingin kulttuuri- ja kirjastolautakunnassa erityisesti sen puolesta, että kulttuuripalvelut mahdollistaisivat asukaslähtöisen toiminnan, taiteilijoiden toimeentulo paranisi ja vähemmistöillä olisi enemmän mahdollisuuksia omaan kulttuuriin.”

  • http://jpvaisanen.blogspot.fi/

Irene Auer
Kulttuuri- ja kirjastolautakunnan varajäsen
Kontulalainen luokanopettajaopiskelija ja äiti. Lähikirjastojen, kaikille avointen epäkaupallisten tilojen ja matalan kynnyksen kulttuurin puolustaja.

  • http://ireneauer.blogspot.com

Olli Salin
Työllistämistoimikunnan jäsen
Sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Vallilasta. ”Toimin lähipalvelujen turvaamiseksi Pro-kuntapalvelut -verkostossa, Vallilan kirjaston ystävissä ja siirtolapuutarhassa. Nuorisotakuu stadilaisille!”

Emmi Tuomi
Työllistämistoimikunnan varajäsen
36-vuotias psykologi, äiti ja kommunisti. ”Pienten palveluiden puolesta, eli pienet ihmiset ensin ja lähipalvelut kävelyetäisyydelle.”

Kalle Hernberg
Helsingin kesäyliopiston säätiön hallituksen varajäsen
Opettaja ja kansalaisaktivisti, joka on sitä mieltä, että sivistys
kuuluu kaikille varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta.

  • http://kallehernberg.blogspot.fi/

Eero Rasijärvi
HeKan Kontulan, Myllypuron ja Vesalan yhtiöiden hallitukset
Eläkeläinen ja vuokra-asuntoaktiivi Herttoniemestä. Taistellut sitkeästi vuosien ajan asukasdemokratian puolesta virkamiesvaltaa vastaan.

Jussi-Petteri Lappi
Poliisiasiain neuvottelukunta
Postinjakaja, talonmies Pitäjänmäeltä.

Anneli Korhonen
Poliisiasiain neuvottelukunnan varajäsen
”Olen kolmikielinen kosmopoliitti Savosta. Toimin uskoen tasa-arvoon ja rauhaan. Inhoan rasismia, väkivaltaa ja rohmuamista. Säädyllinen elämä kuuluu kaikille ihmisille; aloitetaan Helsingistä!”

Hannele Salava
Keskusvaalilautakunnan varajäsen
Helsingin kaupungin palveluksessa oleva erityislastentarhanopettaja. ”Keskusvaalilautakunnan jäsenenä haluan valvoa demokratian toteutumista.”

Heikki Ketoharju
Valtuustoryhmän sihteeri
”Pääsihteeri, lauluntekijä ja nörtti Helsingin Kulosaaresta. Tiedotan Helsinki-listojen toiminnasta ja bloggaan satunnaisesti kuntapolitiikasta. Toimin myös Kommunistisessa nuorisoliitossa. Helsinkiin pitäisi lopultakin saada kunnollista tietotekniikkaa omana tuotantona.”

  • 050-918 9139
  • http://heikki.ketoharju.info

Tapahtumat

Terveisiä päättäjille (klikkaa kuvaa)

Mitä mieltä?

Hyväksytkö uudessa yleiskaavassa kaavaillun Keskuspuistoon rakentamisen?

Blogi

Seuraa meitä Facebookissa

Helsinki-listat

Ajamme asukaslähtöistä demokratiaa, vaadimme rahaa peruspalvelujen säilyttämiseen ja kehittämiseen, vastustamme yksityistämistä, kannatamme joukkoliikennettä. Helsinki on meidän kaupunkimme! Valtuutettu ja varavaltuutetut: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/valtuustoryhmae Muut luottamushenkilöt: http://www.helsinki-listat.fi/index.php/valtuusto/lautakunnat
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.18.10.2016 15:42
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.18.10.2016 15:36
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat jakoi tapahtumansa.15.08.2016 11:11
Tule mukaan suunnittelemaan kunnallisvaalien teemoja ja toimintaa tai vain kuuntelemaan katsausta Helsingin kunnallispolitiikasta SKP:n ja Helsinki-listojen avoimeen seminaariin tulevana sunnuntaina 21.8.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat lisäsi tapahtuman.13.08.2016 20:09
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat03.07.2016 14:50
Helsinki-konsernin tulos viime vuodelta 282 miljoonaa euroa ylijäämäinen, mutta palveluja heikennetään.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat03.07.2016 14:49
Kaupunginvaltuusto hyväksyi äänin 77 - 4 epädemokraattisen esityksen uudeksi johtamisjärjestelmäksi. Nyt kysellään loma-aikana asukkailta miten haluavat osallistua - sen jälkeen kun olennaiset päätöksen vallan keskittämisestä pieneen piiriin on jo tehty.
   View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat12.05.2016 12:23
Valtuuston päätöksellä veronmaksajien rahoja lapioidaan suurelle rakennusliikkeelle. Ainoastaan SKP ja Helsinki-listat vastusti.
1    View on Facebook
Helsinki-listat
Helsinki-listat11.04.2016 18:52
Helsingin johtamista ja organisaatiota muutetaan virkamiesvetoisella valmistelulla niin, että päätösvalta keskittyy entistä pienempään piiriin. Suunta pitäisi olla päinvastainen: asukkaille pitää antaa lisää vaikutusmahdollisuuksia.
   View on Facebook
© 2017 Helsinki-listat
webDesign: Mekanismi »